vineri, 11 septembrie 2009

În linii mari despre ‚The Amazing race’

Publicat de FLORIN la 12:56

Sunt chiar curios dacă voi găsi fani ai show-ului şi pe acest blog, fiindcă eu mă pot declara un fan. ‚The Amazing race’ este unul din cele mai de succes reality-show-uri din toate timpurile, oarecum frate al lui ‚Survivor’, apreciat însă mai puternic, având 11 premii Emmy. Nu este un show gay, dar întotdeauna s-a arătat gay-friendly, lucru care trebuie apreciat şi fapt care a ajutat la transformarea mea într-un fan, dar care nu este singurul.

Ce înseamnă ‚The Amazing race’? Este un concurs în care 12 perechi călătoresc în jurul lumii în încercarea de a câştiga 1 milion de dolari. Fiecare episod, cu mici excepţii, are o oprire. Dacă ajungi primul, câştigi un premiu. Dacă nu, cel mai probabil eşti eliminat din cursă, altfel primeşti o penalizare. La final, din cele 3 echipe rămase una câştigă marele premiu.

După cum spuneam mai sus este un show gay-friendly. Cu excepţia unui sezon văzut de mine, toate au incluse echipe care au avut un membru gay. Au fost iubiţi, a fost mamă şi fiu gay, tată care nu îi accepta orientarea sexuală fiului şi fiul care dorea să înlăture din mintea tatălui său anumite concepţii false, amici gay. Şi întotdeauna a depins de ei. Unii au ajuns primii la linia de sosire, cum s-a îmtâmplat cu Chip şi Reichen în sezon 4, alţii au ieşit din prima etapă.

Chip şi Reichen au fost echipa mea preferată. În momentul când au câştigat a fost ceva absolut magnific. Chiar şi acum la revederea momentului câştigării cursei m-am bucurat.



Din păcate însă cei doi s-au despărţit după cursă, unul a ajuns destul de faimos, l-a făcut pe membru NSYNC, Lance Bass să recunoscă faptul că e gay, apoi s-a despărţit şi de acesta. Au rămas însă prieteni.

Revenid la ‚The Amazing race’, sezonul 15 va începe pe 27 septembrie 2009 şi după cum era de aşteptat include o echipă gay : doi fraţi gay care au aflat pe parcurs unul de celălalt. Unde vor ajunge fraţii, dar şi alte lucruri vă invit să descoperim împreună, fiindcă în toamna asta mi-am propus să ne uităm la sezonul 15 din ‚The Amazing Race’. Revin, vreun fan pe aici?

Credit foto : Amazing Race Productions

3 comentarii on "În linii mari despre ‚The Amazing race’"

Me spunea...

dupa cursa s-au despartit...cat de familiar suna...totul se termina cu despartiri :((
btw nu cred ca ma tenteaza sa urmaresc astfel de film

I. on 11 septembrie 2009 la 19:53 spunea...

@me a fost doar un sezon sunt 14 ai de unde alege , ;) poate fi un exercitiu interesant sa te intrebi cum ai reactiona tu in fata probelor din concurs.

FLORIN on 13 septembrie 2009 la 11:11 spunea...

nu neapărat. au fost şi alte echipe de-a lungul show-ului care nu au întâmpinat despărţirea.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez