luni, 14 septembrie 2009

Câştigătorii Mtv Video Music Awards 2009

Publicat de FLORIN la 11:27

Mtv Video Music Awards 2009 s-a întâmplat aseară şi nu m-am uitat. Dar sunt sigur că Mtv va difuza show-ul sâmbătă şi duminică şi mă voi uita. Cât despre câştigători Lady Gaga şi Beyonce au luat câte 3 trofee. În rest fiecare a luat câte ceva. Britney a câştigat şi ea. Iată lista câştigătorilor.

Video Of The Year: Beyonce, "Single Ladies (Put a Ring on It)."
Best Female Video: Taylor Swift, "You Belong With Me."
Best Rock Video: Green Day, "21 Guns."
Best Pop Video: Britney Spears, "Womanizer."
Best Male Video: T.I. featuring Rihanna, "Live Your Life."
Best Hip-Hop Video: Eminem, "We Made You."
Best New Artist: Lady Gaga.
Best Video That Should Have Won A Moonman: Beastie Boys, "Sabotage."
Best BREAKTHROUGH VIDEO: Matt and Kim, "Lessons Learned."
Best Art Direction - Lady Gaga: "Paparazzi"
Best Choreography – Beyonce: "Single Ladies (Put A Ring On It)"
Best Cinematography - Green Day: "21 Guns"
Best Direction - Green Day: "21 Guns"
Best Editing – Beyonce: "Single Ladies (Put A Ring On It)"
Best Special Effects: Lady Gaga - "Paparazzi"

Dincolo de momentul Michael Jackson, discursul Madonnei şi celelalte interpretări, Kanye West a făcut un gest absolut penibil, cum ne-a obişnuit. Taylor Swift a câştigat prmeiul pentru ‘Best Female Video’, iar domnul Kanye West a urcat pe scenă şi a strigat că Beyonce a făcut unul din cele mai tari videoclipuri din toate timpurile.



Penibil şi trist. Taylor Swift a visat la momentul ăsta, nu a crezut că va veni, iar când a venit a urcat un mare fiţos şi a spus că altcineva a făcut un videoclip extraordinar.

Update


Iată videoclipul la calitate mai bună:



Credit foto : MTV

8 comentarii on "Câştigătorii Mtv Video Music Awards 2009"

wannabegay on 14 septembrie 2009 la 14:25 spunea...

ce a facut k. west a fost inadmisibil, insa trebuie sa vedem intregul portret: majoritatea vedelor sunt persoane fara educatie, insa au talent (unii) si bani. asa ca momente din acestea penibile fac parte din bagajul lor cultural. nu e nicio diferenta intre ce a facut k. west si fanfaronada anuala de la premiile oscar, cand fiecare actor/cantaret/regizor samd se lauda cu ce poarta... cat despre lady gaga, cred ca a fost marea perdanta a premiilor, caci s-a ales numai cu trofee minore. performanta ei a fost divina, totusi!

FLORIN on 14 septembrie 2009 la 14:47 spunea...

nu ştiu ce se întâmplă cu întregul portret, dar nu cred că lucruri de genul ăsta se întâmplă la majoritatea vedetelor. de exemplu, beyonce era uimită. iar kanye west a devenit un obişnuit al întâmplărilor de gen. cu "geniul" lui dă în toată lumea şi ce nu e ca el nu e bine. michael jackson a fost regele muzicii, dar în public ştia să îi respecte pe ceilalţi.

FLORIN on 14 septembrie 2009 la 14:48 spunea...

nu că kanye west s-ar compara cu ce a reprezentat michael jackson

Anonim spunea...

Green Day super... wow merita toate premiile! adorabili!!! restul nu mai conteaza ;)

Anonim spunea...

Un comentariu off-topic!!! Am observat, Florin, sau Ionuţ, că ai schimbat tema(aspectul)....lucrur foarte bun pentru că e mult mai bine decât până acum, numai că totuşi ai făcut o alegere neinspirată......ai selectat opţiunea ca post-urile să nu se vadă complet, lucru ce o să mă determine în viitor să-ţi citesc mult mai puţine publicări.....e mult mai bine să apară post-ul întreg pe pagina principala, şi cred că mulţi cititori sunt de acord cu mine.

Dak on 14 septembrie 2009 la 20:42 spunea...

Comportamentul "domnului" Kenye West a fost mitocanesc, scarbos. Lipsa de educatie? Eu spun ca lipsa de caracter, inainte de orice altceva. A, si imi place cum suna "ca Kenye", zau ca da! :p

I. on 14 septembrie 2009 la 22:10 spunea...

Intradevar la astfel de evenimente cand se aduna oamenii din medii diverse nu poti sa faci educatie cu 5 minute inainte de spectacol.Dar a inceput sa fie predictibil. Lumea asteapta sa se intample "ceva" , cineva sa faca o gafa.

FLORIN on 15 septembrie 2009 la 11:06 spunea...

@ anonim: alesesem varianta respectivă pentru ca pagina să se poată descărca mai repede. fiind uneori multe clipuleţe de pe youtube se poate încărca destul de greu. sper că noile modificări să fie pe placul tău.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez