joi, 27 august 2009

Madonna huiduită la Bucureşti

Publicat de FLORIN la 11:29
Unde se putea întâmpla un astfel de moment? Un mesaj anti-discriminare să fie întâmpinat de huiduieli. Răspunsul : Bucureşti, România, Parcul Izvor, data : 26.08.2009.

Madonna a venit cu un mesaj anti-discriminare în timpul concertului de ieri din Parcul Izvor faţă de comunitatea rromă şi gay, iar reacţia unei părţi din public e una care probabil a uimit-o şi pe Madonna. Mă întreb cine a fost acolo nu cunoştea muzica Madonnei, mesajele sale din întreaga sa carieră?

Dacă nici Madonna, atunci cine ...?

11 comentarii on "Madonna huiduită la Bucureşti"

ana-maria on 27 august 2009 la 12:00 spunea...

slabe aplauzele, huiduielile aproape le acopereau. si cei care aplaudau sigur intelegeau engleza? urat, f urat. nu e f buna filmarea, dar mi s-a parut mie sau chiar ... chipul ei nu era tocmai incantat. cine ar fi la asa reactii? dincolo de muzica, e vorba de cum iti folosesti influenta asupra celor care te asculta. cinste ei, de noi nu mai zic nimic.
or fi invatat ceva din asta?

Dak on 27 august 2009 la 13:42 spunea...

Dezamagitor, n-am comentarii. Ce e cel mai penibil e NUMARUL celor care huiduiau, si care, spre rusinea mea, erau romani. Sa fie oare rasismul si homofobia sporturi nationale?

Busy spunea...

totusi nu vi se pare deplasat comentariul ei??? adica pana la urma ea a venit sa cante, sa faca show, nu sa faca propaganda

C spunea...

nu, nu mi se pare neobisnuit. in vest e comun ca persoanele publice sa sa implice in cauze sociale sau politice.

pappy on 30 august 2009 la 13:05 spunea...

Una peste alta, ca sa va fie clar tuturor, nu e neaparat necesar ca orice vine din occident sa fie si bun.

Legile privind homosexualitatea or fi ele democratice dar nu au nici o legatura cu moralitatea si naturalitatea, ca sa nu mai vorbim de legile lui Dumnezeu. In Biblie homosexualitatea si lesbianismul sunt definite ca lucruri neingaduite sau scarboase. Chiar aceasta este definitia.

Cititi scrisoare catre romani capitolul 1 incepand cu versetul 18 pana la versetul 32. Macar atat cititi ca sa va treaca pofta de a mai spune tampenii.

In ceea ce priveste huiduielile cred ca au fost justificate. Pentru simplul fapt ca nu se poate vorbi de discriminarea tiganilor in Romania.

Normal ca a fost o jignire, in conditiile in care tarile occidentale ii trateaza pe tigani cu un tratament corect fata de apucaturile lor de satra.

papp on 30 august 2009 la 13:22 spunea...

Ca sa termin ideea: Cat este de mare discriminarea tiganilor in Romania cand un tigan ia la bataie o vanzatoare care i-a caerut banii pentru sucul pe care tiganul l-a baut deja?

Domnia si prostia se platesc! Reactiile occidentalilor sunt mult mai dure decat alea noastre asa ca Madonna sa se documenteze un pic mai sanatos si sa nu plece urechea la trei ciori din trupa ei... Dupa cum s-a vazut numai bine nu i-au facut la Bucuresti... Acelasi oras care inca nu a huiduit un mare star!!! Asta pentru ca nici un superstar nu a facut lucruri stupide asa cum a facut Madonna!!!

RockerJegos on 30 august 2009 la 13:40 spunea...

Dumnezeu nu exista, iar legile alea sunt inventile unor rabini de acum 3000 de ani si sunt la fel de juste si morale ca Sharia a musulmanilor.

Acum daca vrei sa crezi ca niste nespalati din Galilea sau ca un homosexual reprimat ca Pavel sunt monumente de moralitate, asta este problema ta. Tine-ti religia pentru tine!

pappy on 30 august 2009 la 13:57 spunea...

Ti-ar place sa crezi ca Dumnezeu nu exista nu-i asa? Legile alea au la baza o chestie care se numeste bun-simt si moralitate...

Chiar daca ar fi inventate, ceea ce este o stupizenie sa afirmi, nu inseamna ca nu sunt bune si astazi!

Einstein credea in Dumnezeu si cauta prin cercetarile sale sa descopere si sa cuantifice legile lui. Presupun ca tu esti mai istet decat Einstein... Cum ziceai ca te cheama?

RockerJegos on 30 august 2009 la 14:33 spunea...

Mai degraba tie ti-ar placea ca dumnezeu sa existe, pentru ca in mod cert nu exista.

Depinde care legi consideri tu ca sunt morale, daca te referi la unele din cele 10 porunci stunci suntem pe aceeasi lungime de unda, dar ele deriva din moralitatea si logica umana. Nu iti trebuie un dumnezeu care sa iti spuna sa nu ucizi nu? Stii si tu macat atat lucru sa nu faci. Daca te referi la uciderea copiilor neascultatori, la lapidarea femeilor, etc ... nu, pe astea nu le consider nici morale si nici demne de urmat.

Einstein nu credea in dumnezu si a afirmat asta in numeroase randuri. Daca spui lucrul asta ori esti neinformat ori o spui cu buna stiinta. Parca una dintre porunci e sa nu minti nu?

"It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it."

- Albert Einstein, letter to an atheist (1954), quoted in Albert Einstein: The Human Side, edited by Helen Dukas & Banesh Hoffman

CM spunea...

Daca Madonna a crezut ca in Romania tiganii sunt discriminati foarte frumos din partea ei ca a luat pozitie.
Toata lumea a considerat acele huiduieli ca un raspuns la frazele Madonnei . Dar oare asa sa fie? Eu, de exemplu, daca as fi platit un bilet la un concert si as fi primit de banii astia putina morala cum as fi reactionat? Desigur ,n-as fi huiduit (ca sunt un gentleman) dar cred ca nu mi-ar fi placut .
Una e sa spui " hai sa ne iubim unii cu ceilalti, ca suntem toti frati" si alta e (de-a dreptul gafa) sa imi ceri bani ca sa ma certi ca ai auzit tu ca nu ma port frumos cu vecinu tigan/gay.
PS ca sa nu sariti pe mine: da, am ceva cu Madonna. Cu aparitiile ei live mai exact

@ pappy
Am vesti pentru tine:
o tara este guvernata dupa legi laice SI NU dupa legile firii sau ale vreunui Dumnezeu sau ale vreunui sfant frustrat( ma refer la Pavel). Bun sau rau, acesta este sistemul care va permite voua celor credinciosi sa va rugati in legea voastra, si noua celorlalti sa ne vedem de vietile noastre asa cum credem de cuviinta.

Stoicescu A. on 7 septembrie 2009 la 03:21 spunea...

Si totusi acele huiduieli au transmis un mesaj pentru toata Europa: si romanii s-au saturat de tigani. De ce? Raspunsul e de prisos, uitati-va in jur.

E adevarat, nu toti tiganii sunt hoti, criminali, interlopi. Are tupeu sa mearga cineva de aici in Ferentari la 11 noaptea? Nu cred !

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez