marți, 21 iulie 2009

Scurte : club Purple se mută, Carrie Prejean scrie, homosexualii încă ilegali în India, confruntare între gay şi mormoni

Publicat de FLORIN la 10:25
Angelicuss anunţă mutarea clubului Purple undeva în centru. În timp ce locaţia de faţă a fost ocupată de un club non-gay, Purple se va redeschide în tomnă.

• Carrie Prejean se pregăteşte să lanseze o carte despre toată nebunia din jurul Miss America. Bineînţeles tema centrală va fi căsătoria tradiţională. Toate astea, după ce aceasta a pierdut titlu de Miss California, pe motiv non gay-related.

• Cutea Supremă de Justiţie din India refuză să accepte decizia celeilalte Curţi prin care homosexualitatea era decriminalizată, aşteptând reacţia guvernului. Mai multe detalii aici.

Youtube: Confruntare între mormoni şi gay. Urmăreşte şi related videos.

3 comentarii on "Scurte : club Purple se mută, Carrie Prejean scrie, homosexualii încă ilegali în India, confruntare între gay şi mormoni"

Anonim spunea...

De fapt, Curtea Supremă a Indiei NU a refuzat să accepte decizia Curţii de Apel din Delhi. Expresia "stay" în engleză înseamnă suspendarea temporară a unei decizii. Curtea Supremă nu a suspendat decizia ("declines to stay verdict").

Deci, homosexualitatea va rămâne legală în India între timpul recursului la Curtea Supremă. În plus, nu guvernul a făcut recurs împotriva deciziei Curţii de Apel, ci un yoghin care este împotriva homosexualităţii.

wannabegay on 21 iulie 2009 la 17:34 spunea...

@ anonim: homosexualitatea nu e legala in toata india, ci doar in new delhi. decizia curtii de acum cateva saptamani afecteaza doar zona new delhi.

--cu privire la videourile de pe youtube: am vazut-o pe mormoana aia si la gaypride parade in los angeles.... se tot certa lumea cu ea in acelasi still... insa nici tipa care striga la ea nu se comporta exemplar: striga si se contrazicea cu al sau copil de fata. nu cred ca asa ceva e appropriate.

FLORIN on 21 iulie 2009 la 20:36 spunea...

@ anonim: nu prea am ştiut cum să traduc exact noţiunea, de aceea am lăsat şi link-ul.

@ wannabegay: să înţeleg că sunt nişte extremişti care se plimbă în toată america? nici nu credeam că e o extremistă. ;))

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez