duminică, 19 iulie 2009

Fiul doamnei Plăcintă ateist gay?

Publicat de FLORIN la 15:36
Am descoperit un articol despre fiul noului Ministru al Tineretului şi Sportului, doamna Sorina Plăcintă aici.

Titlu: “Fiul ministrului Tineretului, un tânăr slujitor cu înclinaţii homosexuale al Primei Biserici Ateiste”. Hm, asta nu trebuie să fie prea bine pentru imaginea noului ministru şi a partidului, dar e bine pentru comunitatea gay? Oricum am da, oriunde apare cuvântul “gay" e vorba de un scandal în care totul e reflectat de presă ca şi ceva rău.

Articolul conţine şi nişte poze luate de pe contul de Facebook al tânărului Andrei Răzvan Plăcintă în care se sărută cu alţi bărbaţi.

3 comentarii on "Fiul doamnei Plăcintă ateist gay?"

CM spunea...

Pai decat calugar gay sau ortodox gay, mai bine ateist gay. Macar e consecvent baiatu'.
Altfel ministrul tineretului si sportului nu prea ma intereseaza , ce poate sa faca titularul unui minister creat pentru predecesorul sau?
Imi e egal ce face fiul doamnei Placinta si cred ca pentru o populatie normala ar trebui sa fie la fel.
PS nu e uratel nesfintia sa...

wannabegay on 19 iulie 2009 la 17:23 spunea...

mie mi s-a parut frumusel tipul... ceea ce m-a deranjat a fost limbajul presei romanesti si contextul povestii... cand spui "inclinatii homosexuale" (ca pe ceva reprobabil) si asociezi satanismul cu gay-ii, creezi in mintea "credinciosului" ideea ca satana ii indeamna pe gay si antichristul si papusa gonflabila si toate alealalte povesti...:D si saracu' nici nu e satanist... insa in romania, doamne fereste sa nu crezi in dumnezeu!

FLORIN on 19 iulie 2009 la 20:50 spunea...

eu nu am acordat prea multă importanţă pozelor, aşa că nu ştiu ce să zic de aspectul domnului, dar despre articol rămân la părerea exprimată de wannabegay. cred însă că modul cum e reflectată povestea nu are drept cauză homofobia, ci mai degrabă jocurile de culise din toată povestea asta.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez