vineri, 12 iunie 2009

Bruno nu e pe placul activiştilor gay

Publicat de FLORIN la 15:00
Nu e nicio surpriză faptul că se nasc controverse în jurul filmului ‘Bruno’. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul filmului de la care a plecat toată această nebunie: Borat. Unora li s-a părut amuzant (mie), altora dezgustător ( Ionutz şi Florin). Acelaşi lucru probabil se va întâmpla şi cu ‘Bruno’. Dar asta cu o mică diferenţă, căci Bruno e gay şi filmul va lua fiecare clişeu legat de persoanele gay şi va face glume negre pe seama lor.

Ca atare, activiştii gay de peste Ocean încep să îşi arate îngrijorărea faţă de modul cum acest film va fi perceput.

“Poate că unor persoane din comunitate le va plăcea acest film, dar foarte mulţi nu sunt de acord cu el. Încercarea lui Sacha Baron Cohen de a satiriza este problematică în foarte multe aspecte şi total ofensatoare în altele” spune Rashad Robinson de la Gay and Lesbian Alliance Against Defamation.

Şi nu e singurul care crede că ‘Bruno’ va sfârşi prin a stârni homofobia. Voi ce spuneţi?


Bruno - Trailer (2009)
Vezi mai multe video Diverse

3 comentarii on "Bruno nu e pe placul activiştilor gay"

Unknown on 12 iunie 2009 la 15:48 spunea...

eu cred ca acest film va arata cat de gayiste sunt barbatii hetero din ziua de azi. Scuzati-ma dar sunt mai barbat decat majoritatea coca-pitzipongilor din centrul Clujului:)

Ionutz on 12 iunie 2009 la 19:13 spunea...

mi se pare normal, eu gay fiind, nu ma simt mai putin barbat si nu vad de ce s-ar simti alti gay altfel...
cat despre film, daca se aseamana cu borat nu cred ca il voi viziona, borat a fost execrabil, nu se poate cataloga drept film artistic...nici nu vreau sa imi aduc aminte!!! :D

Angel on 14 iunie 2009 la 20:35 spunea...

Eu nu inteleg de ce considerati ca acest film va face comnuniatea gay din lume de rusine. Adica ma rog nu intelg un lucru. Cei de la mondenii care iti bat joc de Solcanu,Naomi sau de alti din comuniatea gay cu tot felu de glume mai bune sau mai proaste si nu ne deranjeaza de ce ne-ar deranja acest film? Adica o prea mare diferenta eu nu vad: ca isi bat joc cei de la mondenii sau ca este un film care vrea sa iti bata joc. Si eu sunt de acord cu Robert deoarece multi barbati din lume chiar daca nu sunt gay sunt bi si desii nu recunosc ca nu sunt nici bi acest film poate va demonstra o parte homosexuala a multor barbati.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez