miercuri, 3 iunie 2009

Adam Lambert recunoaşte în sfârşit că e gay

Publicat de FLORIN la 11:19
Despre finalistul de la American Idol se tot vorbeşte de luni de zile că ar fi gay. Aşa că surpriza nu e mare. Însă, s-a preferat vechea variantă cu 'No comment', până când într-o zi ( viitorul) star s-a săturat şi şi-a luat iubitul de mână.

Bravo lui.

22 comentarii on "Adam Lambert recunoaşte în sfârşit că e gay"

Anonim spunea...

a recunoscut inca din timpul concursului, nu e o noutate. se spunea chiar ca n-a castigat locul 1 din cauza ca e gay

FLORIN on 3 iunie 2009 la 20:49 spunea...

greşit. de-a lungul concursului, s-a tot vorbit despre posibilitatea ca el să fie gay, dar niciodată nu a făcut vreo declaraţie publică privind acest aspect. cât despre posibilitatea ca el să fie pierdut poziţia 1 din pricina asta s-a vorbit, dar s-a spus în felul următor : " e posibil ca adam lambert să fii pierdut american idol din pricina întregului subiect, că s-a vorbit despre această posibilitate?"

aşa că prin acest gest, el a făcut totul oficial.;))

Anonim spunea...

bla bla bla, da, da, da. bravo lui.

Anonim spunea...

Adam Lambert nu a venit spre noi cu inclinatiile lui sexuale, ci cu talentul sau artistic innascut, cu vocea lui uimitoare, inedita ce a readus si a redefinit falsetul (notele inalte, acute) in solistica muzicala. Adam Lambert a venit spre noi cu modestia sa, cu atitudinea sa optimista, de invingator indiferent de piedicile intampinate,poate, din partea destinului dar mai degraba, din partea noastra, a oamenilor ce traim in indolenta si mediocritate. Datorita orientarii sale sexuale a pierdut un premiu bine meritat. Talentul este un dar dat de Dumnezeu si trebuie recunoscut, sustinut, iubit, admirat si recompensat cu recunostinta indiferent de partile negative (cine constata asta?!) ale celui care se expune. Cineva spunea ca ” În fiecare om există două forţe opuse: îngerul şi diavolul.” Cine are dreptul sa judece pe celalt si sa stabilieasca care dintre noi este dominat de lumina si care de intuneric? NIMENI.

camyp spunea...

Dumnezeu cu tine Adam Lambert!
Continui comentariu anterior (Anonim!!!) postand un material foarte interesant si cat se poate de adevarat.
Daca s-ar face o parada gay a tuturor timpurilor, s-ar strange laolalta unele dintre cele mai stralucite - sau stralucitoare - personalitati ale omenirii. Platon, Leonardo da Vinci, Goethe si Oscar Wilde ar defila in pantaloni de piele alaturi de Elton John, Christian Dior si... Mircea Solcanu.

Pana si despre Cezar - dictatorul roman care i-a sucit mintile Cleopatrei - se zice ca ar fi intors capul si dupa barbati. Iar daca la aceasta lista "ingrata" il adaugam si pe Hans Christian Andersen, povestile precum "Degetica" si "Soldatelul de plumb" vor mai fi citite copiilor de catre parinti?

Iata cativa dintre cei fara de care umanitatea ar fi fost mai saraca, daca societatea in care au trait i-ar fi pus la zid pentru orientarile lor sexuale:

Cezar

Despre faimosul lider al Romei Antice, care stapanea aproape toata Europa, se spune ca era "barbatul tuturor femeilor, femeia oricarui barbat". Dupa triumful lui Cezar in Galia, Suetonius scria ca "Cezar i-a cucerit pe gali, insa a fost cucerit de Nicomede". Mai multi literati ai vremii - printre care si Cicero - mentioneaza despre legatura dintre dictator si Nicomede IV al Bitiniei. Acest zvon s-a raspandit rapid, iar Cezar a ajuns sa fie numit "Regina Bitiniei" de catre unii din adversarii sai politici.

Multi dintre conducatorii romani care i-au succedat lui Cezar, printre care Hadrian si Nero, au devenit notorii pentru "simpatiile" nutrite fata de reprezentantii sexului puternic.

Platon

Cel mai cunoscut "invatacel" al lui Socrate, Platon, a deprins nu numai tainele filosofice de la maestrul sau... Fondatorul Academiei a fost un homosexual activ in vremea tineretii si a avut o multime de amanti. In lucrarea sa "Simposium", pentru a ilustra cea mai inalta forma a iubirii, Platon da numai exemple desprinse din relatii homosexuale.

Pe langa Socrate si Platon, cultura Greciei Antice a fost marcata de mai multe personalitati cu aceeasi orientare sexuala, intre care Sofocles si Euripide. Nici "colegii" lor romani Horatiu, Ovidiu si Virgiliu nu erau prea atrasi de sexul frumos.

Leonardo da Vinci

Se spune ca enigmatica "Monalisa", care a starnit pasiuni in inimile a nenumarati barbati, este de fapt un soi de autoportret al faimosului artist. In anul 1480, da Vinci, impreuna cu alti trei barbati, a fost arestat pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un barbat de 17 ani, o "prostituata" cunoscuta, apoi achitat din lipsa de martori. Geniul Renasterii nu a fost casatorit niciodata si nu a avut copii, in schimb a trait pana la sfarsitul vietii cu contele Melzi, pentru care nutrea o "iubire viscerala si arzatoare", dupa cum reiese dintr-o scrisoare a contelui.

La fel de celebru si la fel de gay a fost si Michelangelo, care a sculptat cu atata maiestrie formele perfecte ale lui "David".

camyp spunea...

Goethe

Parintele lui "Faust" considera sexualitatea in general drept un subiect demn de creatia artistica. Multe dintre operele sale, in special "Faust", "Elegiile romane" si "Epigramele venetiene", descriu partide sexuale atat hetero cat si homosexuale. Este posibil ca apetitul scriitorului pentru astfel de relatii sa fi fost deschis in timpul unei excursii in Italia, unde, din cauza bolilor venerice Parintele lui "Faust" considera sexualitatea in general drept un subiect demn de creatia artistica. Multe dintre operele sale, in special "Faust", "Elegiile romane" si "Epigramele venetiene", descriu partide sexuale atat hetero cat si homosexuale. Este posibil ca apetitul scriitorului pentru astfel de relatii sa fi fost deschis in timpul unei excursii in Italia, unde, din cauza bolilor venerice raspandite in randul femeilor, barbatii preferau compania celor de acelasi sex.

Daca despre Goethe si Oscar Wilde se stie ca au fost homosexuali, orientarea lui Shakespeare este inca un subiect de disputa. Desi a fost casatorit si tatal a trei copii, gurile rele vad in sonetele marelui Will o dovada a faptului ca acesta era gay. Fireste, NU pentru ca scria sonete...

Hans Christian Andersen este celebru nu numai pentru cele peste 100 de povesti pentru copii, ci si pentru inflacararea cu care iubea atat femei, cat si barbati. Dupa ce a fost refuzat de mai multe femei, Andersen si-a incercat norocul cu un dansator danez, cu un tanar duce de Saxa si cu Edvard Collin. Acestuia din urma ii declara, intr-o scrisoare: "Tanjesc dupa tine precum dupa o frumoasa curtezana de Calabria. Sentimentele mele pentru tine sunt cele ale Hans Christian Andersen este celebru nu numai pentru cele peste 100 de povesti pentru copii, ci si pentru inflacararea cu care iubea atat femei, cat si barbati. Dupa ce a fost refuzat de mai multe femei, Andersen si-a incercat norocul cu un dansator danez, cu un tanar duce de Saxa si cu Edvard Collin. Acestuia din urma ii declara, intr-o scrisoare: "Tanjesc dupa tine precum dupa o frumoasa curtezana de Calabria. Sentimentele mele pentru tine sunt cele ale unei femei. Feminitatea mea si prietenia noastra trebuie sa ramana secrete."

Piotr Ilici Ceaikovski

Interpretarile din ziua de azi, cu cativa barbati dansand pe "Lacul Lebedelor", ar fi fost, fara indoiala, pe placul compozitorului rus. E drept, Ceaikovski a fost casatorit, dar numai pentru a pune capat zvonurilor privind homosexualitatea sa. Din pacate, mariajul s-a sfarsit prost, iar orientarea sexuala reala a artistului a ajuns sa fie cunoscuta si de binefacatoarea sa, care i-a retras generoasa finantare de 6.000 de ruble pe an.

George Washington

A devenit primul presedinte al Statelor Unite, dupa ce a condus coloniile americane in razboiul cu englezii. Mai putin cunoscute sunt insa "comitetul" de tineri revolutionari de care era inconjurat si afectiunea pe care o nutrea pentru Alexander Hamilton, ministrul sau de Finante.

Un alt parinte al Americii, Abraham Lincoln, este banuit ca ar fi avut cel putin o relatie homosexuala. El a impartit, in tinerete, o camera si acelasi pat cu un negustor pe nume Joshua Speed. Desi ulterior s-a casatorit, Lincoln a continuat sa-i trimita scrisori "deosebit de tandre" lui Speed.

camyp spunea...

pentru Florin, ar fi trebuit sa vezi emisiunea realizata pe canalul Fox in care se incrimina neconfirmata (pe atunci) lui orientare sexuala. Asta imi aduce aminte de Inchizitie de KuKluxKlan si chiar de Nazism. deschiderea a trei linii telefonice gratuite in favoarea lui Kris Allen, sub forma trimiterii mesajelor de sustinere, a facut ca din statul Arkansas sa fie 30 de milioane de voturi in favoarea lui Kris. Si atunci, despre ce vorbim noi? despre o manipulare grosolana, in stil comunist, in a inlatura de la un binemeritat castig, a unei "persona non grata" pentru ca este gay, pentru ca este evreu! Rusine!
Toata admiratia si consideratia mea pentru Adam Mitchel Lambert!

camyp spunea...

Mea Culpa, materialul despre "gay celebri" l-am gasit la urmatoarea adresa. Nu este conceput de mine. Eu pot doar sa certific cele scrise, si sa pun la dispozitia doritorilor bibliografia doveditoare. Atat.

camyp spunea...

asta este adresa:

http://www.opinii.md/articol/1585/homosexuali-celebri/

Anonim spunea...

Mai ce daca este gay..//...asta e ...asta a fost alegerea lui...Orikum este foarte talentat...are o voce incredibila..si niste ochii;x;x;x;x...

alina-simona on 12 mai 2010 la 21:38 spunea...

adam e un om ca noi toti!are si el inclinatii si unele lucruri care ar vrea sa nu se afle si asa se simte el bine.Cred k toti avem secrete iar adam e un cantaret extraordinar,talentat care stie cum sa exprime tot ce simte prin muzica.Eu una il acept asa cum e si nu am idee de ce il criticati atat.Aveti si voi unele lucruri care va fac sa va simtiti bine asa e si el nu...poate cae gay dar daca nu ar fi existat noi nu am fi ascultat melodiile lui azi(doamne fereste) sunt emo si tot ce credeti voi pe minte ma deranjeaza.in starea mea emo ma simt eu bine si in largul meu si nu trebuie sa ma prefac.Eu pe adam il vad ca pe un om talentat si normal!asa ca mai lasati-l in pace!!!

Anonim spunea...

ma dezamagit complet...:(((:((:((:((:((:((((:((:((:((:((:((:((

Anonim spunea...

nu pot sa cred ca adam lambert este gay .prietena mea a lesinat cand a auzit

brenda spunea...

si care e problema? e gay si atat! nu a facut nici o crima!pakt k e dar e decizia lui! si doar atat!

Anonim spunea...

imi place adam lambert pacat ca este gay este foarte frumos dar alegerea lui oricum are o voce incredibila si niste ochi albastri ca cerul bravo amdam

iuli009 on 6 iulie 2010 la 15:56 spunea...

Nu are ochii verzi? Oricum parca te hipnotizeaza cu privirea.
E deosebit de sincer si talentat. Eu il consider "noul geniu din constelatia starurilor".
Apreciez in mod deosebit afirmatiile celui care s-a denumit "Anonim", dar trebuie sa recunsoc ca mi-ar fi palcut sa ii stiu numele.
Camyp esti super tare cu

Anonim spunea...

in privinta lui adam lambert lucrurile sunt clare, incelelalte cazuri de la celelalte posturi multe sunt trase de par, cu argumente usor de demontat. Se trag prea usor unele concluzii.

Anonim spunea...

pacat ca este gay e atat de dragut...:x:x:xsi ochii lui albastri sunt mortali...dar asta e, e alegerea lui oricum nu cred ca o sa fie pt toata viata gay nu ?!;)...

raluk spunea...

hai ma ce conteaza daca e sau nu gay inportamt este muzica lui eu il iubesc foarte mult pe adam
si voi daca spuneti acum ...pacat ca e gay ce credeti ca o sal faca sa se schimbe
pana la urma e viata lui si orcum el chiar ar vrea sa nu mai fie gay
P.S nu are ochi verzi sau albasri cum spuneti voi ii are albastri-gri

Anonim spunea...

Păi eu mai de curând îmi place adică îl ascult e foarte bun.Dar de ce e gay:( nasol e viața lui face ce vrea cu ea.Îl iubesccc!!Nu nu sunt o obsedată fără viață!Am și eu un iubit dar Adam e prea genial:))

Unknown on 28 iunie 2013 la 18:34 spunea...

frate ... sincer eu apreciez gestul de "al proteja" , dar totusi nu poate fi privit bine din cauza acestui lucru ... intr-adevar sa faca ce vrea cu viata lui atata timp cat inca canta ... dar daca va ganditi la viata lui intima ... lasa de dorit ... cum puteti voi fetele sa ziceti ca il iubiti cand el nu este orientat spre indivizi de alt sex.. ma rog eu il aprecieze foarte mult si sincer imi pare rau pentru viciul lui .. dar il apreciez ca a recunoscut ... cred ca nu i-a fost greu ... are o voce uimitoare , ochi frumosi , talent si tot ce vrei. Si legat de ce ziceti unii dintre voi . cu fiecare are defecte. este adevarat dar daca gandim cu creierul viciul lui le intrece pe toate .. si daca gandim cu inima este un simplu viciu ... Dumnezeu sa-i dea sanatate si multa minte ... sa-si dea seama de "greseala" lui si sa se indrepte !

Unknown on 28 iunie 2013 la 18:35 spunea...

asi vrea sa rectific ceva " Cred ca i-a fost greu !" imi pare rau dar nu prea gandeam ce scriam doar vorbeam despre ce simt ..

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez