duminică, 24 mai 2009

Gay Fest – pentru sau împotrivă?

Publicat de FLORIN la 15:10
Acum aproximativ două săptămâni vă puneam o întrebare despre evenimentul care tocmai s-a încheiat, Gay Fest. Nu mă aşteptam la rezultatul acesta, având în vedere că evenimentul rămâne unul destul de controversat, dar mă bucură cum a ieşit. Şi nu mă aşteptam nici la cele 200 de voturi, având în vedere că la primele sondaje primeam puţin peste 10 voturi.

Astfel, 55% dintre voi sunteţi pentru Gay Fest, 30% împotriva Gay Fest, în timp ce 14% sunteţi de acord că persoanele care merg la acest eveniment fac istoria.

Vă mulţumesc pentru voturi. Cum comentaţi rezultatul?

2 comentarii on "Gay Fest – pentru sau împotrivă?"

Alexander on 29 mai 2009 la 22:33 spunea...

Sondajul tau e complet irelevant. Citeste cum anume se face un sondaj, ce inseamna un esantion reprezentativ, si cum se face un chestionar pentru sondaj si apoi iti vei da seama in primul rand ca numarul de subiecti poate fi oricat de mare, daca esantionul e complet nereprezentativ, atunci sondajul e inutil, marja de eroare e f mare, concluziile trase sunt nefondate. Sunt sigur insa de faptul ca extrem de multi gay sunt impotriva gay-fest datorita faptului ca diversitatea e una, iar faptul ca defileaza doar niste maimute si paiate inculte care urla despre buci si altele in microfoanele reporterilor, e cu totul altceva.

FLORIN on 30 mai 2009 la 11:56 spunea...

sondajul meu a fost citat de vreun alt site? nu cred. sondajul a fost făcut pe acest blog pentru acest blog. televiziunile nu fac sondaje? de ce nu le trimiţi mesaje că ele sunt irelevante?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez