joi, 9 aprilie 2009

Tony Blair are o recomandare pentru Papa

Publicat de FLORIN la 10:24
In ultima perioada Papa primeste critici peste critici. Din punctul meu de vedere, si cred ca si al vostru, toate au la baza lucruri de bun simt pe care Biserica ar trebui sa le repuna in discutie si sa le acorde un interes mai mare, dar nu intr-un mod pe atat de pueril pe cat (s-a prefacut) a facut-o pana acum. Fiindca, pana la urma, sunt oameni care cred in Biserica si asculta ce spune Papa, si mai si fac intocmai precum graieste acesta, iar unele din aceste actiuni stim ca afecteaza viata acestor oameni intr-un mod negativ.

Recent, Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, a declarat oficial ca Biserica Catolica ( prin Papa) ar trebui sa se opreasca putin si sa regandeasca problema homosexualitatii. Iata cateva selectii din interviu.

"Sunt mult lucruri bune si marete pe care Biserica Catolica le face, dar sunt si multe lucruri fantastice pe care Papa le predica. Cred insa ca e interesant ca daca s-ar merge intr-o biserica catolica intr-o duminica si s-ar face un sondaj, ar fi surprinzator pentru multi cat de liberali ca gandire sunt oamenii de acolo".

"Cand oamenii citeaza pasaje din Leviticus care condamna homosexualitatea, eu le spun ca daca ar citi intregul Vechi Testament si ar lua fiecare lucru spus cuvant cu cuvant, ca fiind Dumnezeu si despre ce este religia, i-ar trece un fior."

"Cred ca e o ruptura intre generatii. Daca vorbesti cu generatia batrana, da, vei primi cateva imbrancituri, si niste pasaje din Biblie si cine mai stie ce. Dar daca privim la generatia tanara de evanghelisti, vor sa nu fie bagati in aceasta oala - cel putin nu vor sa se creada ca pozitia lor este de anti-gay".


Tony Blair este catolic din 2007. Ce parere aveti despre spusele lui? Credeti ca Biserica Catolica poate sa ia aminte?

1 comentarii on "Tony Blair are o recomandare pentru Papa"

Emy on 12 aprilie 2009 la 01:39 spunea...

Eh... biserica zice sa nu judecam si totusi ea ne judeca... dar oricum m-am obisnuit cu ideea... biserica e o afacere ce are la baza manipularea in masa, a carei director e papa sau alti mitomani ca el...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez