miercuri, 29 aprilie 2009

Ruşinică pentru Cronica Cârcotaşilor

Publicat de FLORIN la 21:26
Azi am ajuns pe PRIMATV şi am dat de Cronica Cârcotaşilor, care în acel moment ne "încânta" cu topul ruşinica. Cine era pe primul loc în topul ruşinica? Mircea Solcanu, pentru că şi-a exprimat în direct încântarea pentru un actoraş de telenovele, comparat cu Brad Pitt pe la ei. Stai puţin. Nu trebuia să gafeze, să se bâlbâie, lucruri de genul ăsta? Ei când şi-au exprimat admiraţia pentru Shakira de ce nu s-au inclus în topul ruşinică? De ce când se difuzează la tv emisiuni cu bărbaţi care vorbesc despre femei în modul cum o fac nu se gasesc în top?

În fine, nu e ceva nou în comportamenul cârcotaşilor, dar speram că vor creşte şi ei cu anii. Tare m-am înşelat. Ruşinică. Mai bine vă luaţi de mână cu cei de care faceţi mişto şi nu vă mai consideraşi deştepţi.

4 comentarii on "Ruşinică pentru Cronica Cârcotaşilor"

Pinocchi0 on 29 aprilie 2009 la 22:08 spunea...

Da, rusinica. Ii iertam cind pun niste baietei frumosi sa dea din fund intre numerele lor.

dubios spunea...

groaznici oameni! sunt noii "vacanta mare" :D

FLORIN on 30 aprilie 2009 la 12:49 spunea...

măcar "vacanţa mare" erau criticaţi de toată lumea, dar ăştia se vor nişte oameni inteligenţi, ce se deosebesc de otv, vacanţa mare, vadim şi altele. asta e un alt tip de şmechereala.

CM spunea...

Pai, ca se vor oameni destepti e bine. Pana cand se vor si destepta o sa mai treaca ceva vreme. Am renuntat sa urmaresc show ul lor de multa vreme. Ma plictiseau, se repeta baietii, au cateva poante pe care le toot ruleaza. Dar nu ei sunt de vina, cei care dau pe Prima la ora aia gresesc...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez