miercuri, 15 aprilie 2009

Reclame gay-friendly : Cosmote si Germanos

Publicat de FLORIN la 15:21

Fiindca tot vorbim in ultima perioada de o Romanie gay-friendly, poate ca lucrurile incep sa se intample si pe aici. Nu stiu daca companiile in cauza incerca sa atraga mai multi gay-i de prin Romania, dar faptul ca doua mari firme de telefonie au reclame gay-friendly care ruleaza la tv sau care se afla ca afis la intrarea in oricare magazin din tara e categoric un lucru de luat in considerare si imbucurator.

Vorbim despre Cosmote si Germanos. Parteneri pe piata romaneasca, in aceeasi perioada a anului, cele doua firme au doua reclame cu iz gay.

Afisul Germanos ne anunta ca la Germanos telefoanele mobile au garantie pe viata si toate astea prin un domn travestit, dupa cum se poate observa in imagine.

Reclama Cosmote poate ca va este mai cunoscuta, avand in vedere ca ruleaza la posturile de televiziune din Romania. In reclama, un barbat filtreaza cu un alt barbat.



Devine Romania gay-friendly?

9 comentarii on "Reclame gay-friendly : Cosmote si Germanos"

Anonim spunea...

Nu inteleg, ce e gay in reclama asta?? mai multe lamuriri daca se poate..

CM (cristian) spunea...

Prima nu e deloc gay friendly. Exploateaza imaginea ridicola a travestitului. In cea de-a doua ,la fel efeminatul nu FLIRTEAZA ( Atentie, asa e corect, nu filtreaza) ci pur si simplu exista in ridicolul lui( pune picior peste picior.

FLORIN on 15 aprilie 2009 la 20:43 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
FLORIN on 15 aprilie 2009 la 20:49 spunea...

mie mi se pare destul de gay ambele reclame ( altfel nu le-as fi postat). eu nu cred ca sunt singurul caruia i se pare. cel putin sper. reclama cosmote mi se pare flirt pe fata si unul destul de clar. dar poate ca e doar o impresie eronata ...

Anonim spunea...

daca pune picior peste picior inseamna ca e gay si flirteaza cu tipul celalalt??? scuze, dar asta e reclama ridicola, nu vad nimic gay friendly in asta.
ps: reclame gay adevarate le-a postat Razvan de la gay generation!!!

FLORIN on 15 aprilie 2009 la 21:07 spunea...

simpatica reclama, dar sincer nu mi se pare cu nimic mai gay decat cea de la cosmote. e intr-adevar mai amuzanta.;)

adevaratul on 16 aprilie 2009 la 10:41 spunea...

Nu e nimic gay friendly in reclamele astea doua. Gayfriendly nu inseamna un personaj gay prezent (in reclama cosmote este un tip gay, nu doi), mesajul trebuie sa fie pozitiv (nu ridicol ca in spotul cosmote)

deci WTF?! despre ce vorbim

Uite, era o reclama la Orange cu aia doi care escaladasera nu stiu ce varf si la final erau ei doi pe o cladire. Eh nici aia nu e gay friendly, in sensul ca domnii aia nu sunt gay, dar zau ca as vrea sa fie :)

FLORIN on 16 aprilie 2009 la 11:43 spunea...

si noua ne-a placut reclama de orange.;)

Anonim spunea...

De ce nu faceti reclame cu Bula .
Ar fi mult mai comestibile in Romania.
Nu stiti cine este Bula ?
Aflati , va rog !

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez