vineri, 27 martie 2009

Un moment, un loc, câţiva oameni

Publicat de Ionutz la 15:44
Am avut cam multe pe cap în ultimele două săptămâni, motiv pentru care nu am mai avut timp de nicio postare. Ştiam oricum că Florin se va descurca şi fără mine. Azi m-am decis totuşi să mă bag şi eu în seamă şi să scriu două sau trei cuvinte despre cei ce au lăsat o „urmă” în viaţa mea.

1. Literatura în general iar în mod aparte trebuie să spun că istoria este pentru mine mai mult decât o materie. Mă pot cufunda într-o epocă săptămâni întregi înainte de a reveni în acest prezent, zic eu, lipsit de culoare. Pentru a vă da câteva repere menţionez că antichitatea ocupă locul întâi cu Imperiul Roman şi Dinastiile din Egipt, Japonia feudală urmată de revoluţia franceză şi cele două războaie mondiale.

2. Menţionaţi cronologic persoanele care mi-au influenţat existenţa sunt în număr de două: profesorul meu de ştinţe sociale din perioada liceului despre care pot spune fără să exagerez că m-a învăţat „să gândesc”. Acest om a jucat un rol cheie în formarea mea şi îi voi fi mereu recunoscător. A doua persoană este Florin alături de care mă simt fericit, sper să îşi dorească mereu să fie lângă mine! (mai ales că uneori pot fi o pacoste!!!)

3. Animaţia japoneză pe care o colecţionez şi de la care am învăţat să trăiesc fiecare clipă şi sentiment la intensitate maximă.

4. Jocurile video care m-au călăuzit din perioada copilăriei şi până azi. Poate veţi fi surprinşi dar şi acestea mi-au transmis emoţii ieşite din comun. Şi pe acestea le colecţionez în amintirea acelor momente unice.

5. În muzică Freddie a revoluţionat universul pentru mine, urmat de Renato şi de ceilalţi zei ai rokului din anii 70-90.

6. Lumea filmului cu minunile ei, cred că deţin câteva sute de filme pe dvduri care au avut pentru mine o semnificaţie aparte!

7. Nu cred că am un loc care să fi jucat un rol deosebit în viaţa mea, poate un deal situat în pădurea din apropierea oraşului meu natal. Însă îmi place să călătoresc şi sper sa pot vedea într-o zi Japonia.

Sperând că nu v-am plictisit poate îmi veţi spune dacă între cele de mai sus se regăsesc şi elemente care v-au influenţat pe voi...

3 comentarii on "Un moment, un loc, câţiva oameni"

Docica on 27 martie 2009 la 19:47 spunea...

Eu as fi vrut sa raspund aici intrebarii, dar mi-a placut leapsa, asa ca am preluat-o si eu. Ma bucur totusi ca ai ales sa o completezi si tu. Totusi nu am inteles un lucru: leapsa se numeste momente, locuri, oameni, iar voi (pana si cel de la care a pornit) scrieti si despre alte elemente. Mi-a placut ce am citit, dar totusi nu trebuia sa se refere exclusiv la ce indica titlul?

Anonim spunea...

Si mie imi place anime-urile. Desi nu am mai avut timpul si rabdarea sa ma uit la serii noi.

FLORIN on 28 martie 2009 la 20:20 spunea...

docica: ma bucur ca ai dus leapsa mai departe. cat despre subiect, eu am cam urmat modelul original.;))

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez