vineri, 13 martie 2009

Pet Shop Boys nou videoclip 'Love etc.' si noul album 'Yes'

Publicat de FLORIN la 14:33
Pet Shop Boys este o trupa ce a reusit sa supravietuiasca mai bine de 20 de ani. Cu peste 50 de milioane de albume vandute wordwide, Neil Tennant si Chris Lowe au reusit sa devina simboluri pentru generatia gay, prin recunoasterea publica a orientarii lor sexuale, dar mai ales prin modul de a se exprima artistic.

Poate le cunosteti hituri precum ' Go West ', ' It's a sin ', ' Always on my mind ', 'Domino Dancing' sau ' Numb ', in fond au peste 22 de piese care au ajuns in primele 10 pozitii ale clasamentului britanic. Poate ca ati putut sa ii vedeti si live, caci au vizitat Romania la sfarsitul anului 2007.

La inceputul acestui an, Pet Shop Boys au primit in cadrul BRIT AWARDS, varianta englezeasca a Premiilor Grammy, premiul pentru Outstanding Contribution to Music. Momentan, ei se pregatesc de lansarea celui mai nou material, intitulat 'Yes', al carui prim single se numeste 'Love etc.', al carui videoclip animat surprinde ceva imagini gay.

Pareri?

3 comentarii on "Pet Shop Boys nou videoclip 'Love etc.' si noul album 'Yes'"

Anonim spunea...

nu m-a "prins" niciodata muzica lor, desi trebuie sa fie buni din moment ce au atatea premii.

adevaratul on 13 martie 2009 la 23:51 spunea...

sunt absolut fantastici! dar doar neil (solistul) este gay, chris nu este. E ciudat ca prin anii 90 pana si managerul lor credea ca is amandoi gay si chiar impreuna, dar nu e asa :)

FLORIN on 14 martie 2009 la 10:46 spunea...

Mihai: Pe mine m-a prins doar o parte. In 2007, cand au venit in Romania, evenimentul a fost promovat de MTV. Astfel am putut sa ascult majoritatea pieselor lor. Desi cunosteam 'Go west' m-a cucerit abia in 2007. Preferata mea de la ei ramane insa 'Numb'. Pacat ca nu a fost promovata putin mai mult. Are o sensibilitate aparte.

Robert: Eu credeam ca si Chris este.;)) si ca a preferat sa nu folosesca termenul "gay" pentru ca lui i se pare ca ar intra intr-o tipologie. Dar ma bucur ca am aflat ceva nou.:)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez