joi, 12 februarie 2009

Mama l-a cunoscut pe Ionutz ... de pe desktop

Publicat de FLORIN la 00:25
" Ce mai Britney Spears? Dar pana la urma de ce doar vrabiute? Ionutz ar trebui sa stea pe desktop ... cumva. " Asa ca m-am gandit ca exista mai multe posibilitati ca Ionutz sa se afle pe desktop fara ca nimeni sa nu bage de seama, dar in final, m-am gandit, ca poate cineva ar trebui sa bage de seama.

Pe vremea cand mama credea ca sunt cu Ana, tot timpul insista la o poza cu "iubita" mea. Sora, care este in continuare in necunostinta de cauza, inca mai asteapta poza ... la 5 luni de la inceputul relatiei cu "Ana". Insa, mama stie de vreo 2 luni de Ionutz. Asa ca mi-am zis "De ce nu?".

Mi-am pus poza cu Ionutz si cu mine zilele trecute pe desktop. Ieri, desi se ivise ocazia sa las sa se vada poza fata de mama, am considerat ca nu e tocmai o zi buna. Astazi, insa am zis ca e ziua potrivita.

Poate credeti ca nu inseamna mult faptul ca a vazut o poza, dar ... eu cred ca incet incet schimbarile se produc. E drept ca ar putea sa mi se para, din dorinta fireasca pe care o am ca asa sa se intample, schimbarile de atitudine ale mamei mele nu ma ajuta nicidecum sa inteleg. Dar dincolo de toate cred ca o poza cu mine si Ionutz pe desktop a fost un bun mod de a prezenta mamei ... nu numai pe Ionutz, ci si cuplul pe care noi doi il formam.

Poate e un pas mic, dar e un pas facut. Poate ca e chiar un pas mai important decat pare. Asta nu poate sa insemne decat "foarte bine". Poate ca doar o incercare nereusita ... dar, fara subiectivism, va spun ca am vazut ca i-a placut de Ionutz. In zilele urmatoare ma voi convinge sau dimpotriva. Cert este ca eu sunt bucuros. Mama l-a cunoscut pe Ionutz ... in poza.

4 comentarii on "Mama l-a cunoscut pe Ionutz ... de pe desktop"

cristian spunea...

Esti curajos. E un pas important asta. Catre o relatie cinstita cu mama ta . Mi-ar placea sa stiu ca si mama ta e la fel de curajoasa .
Ma bucur sa cunosc un tanar ca tine.

Pinocchi0 on 12 februarie 2009, 12:16 spunea...

Mamele sint intotdeauna iubitoare si intelegatoare fata de fiii lor, chiar daca nu se observa la prima vedere. Cu atit mai bine sa fii sincer fata de ea!

Raducu spunea...

si noi cand vedem pe blog o poza cu voi???

FLORIN on 12 februarie 2009, 23:02 spunea...

Cristian: cu siguranta ca e un pas important. nu stiu daca neaparat curajos, dar e un pas pe care probabil vroiam sa il fac. cat despre mama, mi se pare un pic schimbata in bine ... dar sa nu ma grabesc

pinnochio: total de acord cu tine

raducu : cine stie. ;))

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez