joi, 15 ianuarie 2009

Prayers for Bobby - un nou film cu tematica gay cu Sigourney Weaver

Publicat de FLORIN la 19:15
Sigourney Weaver este actrita din rolul principal din ' Prayers for Bobby ', un nou film cu tematica gay, inspirat dintr-o poveste reala, ce se va lansa in America pe 24 ianuarie. Pentru actrita, este primul rol intr-un film de televiziune.

' Prayers for Bobby ' spune povestea lui Mary Griffith, o crestina devotata conservatoare, care isi creste copiii ca atare. In momentul cand aceasta afla ca fiul sau Bobby i-a marturisit fratelui mai mare ca ar putea fi gay, Mary incearca sa il "vindece" pe acesta. Din pacate, desi urmeaza sfaturile mamei sale, depresia lui Bobby il impinge la sinucidere, intamplare ce o face pe Mary sa isi puna credinta la indoiala dupa reactia pe care o are fata de ea pastorul bisericii. Filmul este inspirat din cartea ce poarta acelasi titlu lansata in 1995.

" ' Prayers for Bobby ' este o carte pe care adolescentii le-o ofera parintilor lor in momentul in care vor sa isi recunoasca orientarea sexuala. Filmul acesta va reprezenta o noua metoda prin care acestia le vor putea marturisii, spunandu-le ' Hai sa ne uitam la un film cu Sigourney Weaver ' " declara actrita despre noul sau film.

Trailler-ul filmului il puteti vedea mai jos, si dupa mine anunta ceva foarte reusit.

10 comentarii on "Prayers for Bobby - un nou film cu tematica gay cu Sigourney Weaver"

Anonim spunea...

Bine ar fi dacä s'ar traduce cartea asta pe româneste, iar filmul subtitrat. Noi cunoastem engleza, nu însä si näscätorii nostri.

FLORIN on 16 ianuarie 2009 la 16:45 spunea...

ar fi o idee. oricum, cred ca filmul va fi difuzat de o televiziune romaneasca ... asa ca va ajunge si la "nascatorii nostrii".:D

Anonim spunea...

Ce nemernica aia!!!cum mai poate trai dupa ce practic si-a ucis fiul????

FLORIN on 17 ianuarie 2009 la 21:08 spunea...

ea a facut doar ce considera ca trebuie facut. poate ca are partea ei de vinovatie, dar nici macar in situatia asta nu cred ca cele intamplate pot fi judecate strict in alb sau negru.

robert spunea...

observ ca nu a scris nimeni nimic pe aici de ceva vreme dar...are cineva idee unde as putea gasit subtitrari pt acest film? (vreau sa il arat mamei mele)

FLORIN on 13 mai 2009 la 00:20 spunea...

din păcate subtitrări în română încă nu au apărut, dar dacă tot e pentru o cauză atât de nobilă poţi încerca să traduci replică cu replică o subtitrare în limba engleză care se găseşte. succes.:)

Rainwish spunea...

Filmul este excelent si recomand sa fie vizioant de parintii/perosanele homofobe.

Floryn on 24 iunie 2009 la 15:18 spunea...

Eu am vazut filmul aseara si m-a impresionat foarte mult. A fost un film absolut super. Am vazut pasaje din film cu care m-am confruntat si eu :D Daca ar fi super sa fie difuzat de vreun post romanesc poate astfle l-ar vedea si parintii mei :))))

Anonim spunea...

pai cum nu-s subtitrari?

http://subtitrari.regielive.ro/prayers_for_bobby-11787.html

poftim ;)

Anonim spunea...

am vazut si eu filmul aseara si as dori sa citesc si cartea. daca stie cineva de unde o pot cumpara/descarca i-as fi recunoscator.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez