marți, 13 ianuarie 2009

GayFest 2009 - veti fi acolo?

Publicat de FLORIN la 16:29
Intrebarea de saptamana trecuta a depasit din nou recordul privind respondentii la un sondaj. Cel mai multi dintre voi ati spus un "nu" hotarat pentru GayFest 2009 (67%), in timp ce cate 16% au spus "da" sau "nehotarat".

Eu m-am aflat printre nehotarati. Anul precedent dupa marsul de la Bucuresti, am spus ca anul viitor, adica in 2009, ma voi afla si eu acolo, fiindca trebuie sa imi fac simtita si eu prezenta- adica am considerat ca intr-o oarecare masura era nevoie de prezenta mea ca tanar ce iese din adolescenta in acea multime. Hotararea mea nu mai este atat de sigura si cred ca se va lua in saptamana cu pricina. Deocamdata nu stiu, dar va voi anunta.

Voi de ce veti merge sau nu la GayFest 2009?

7 comentarii on "GayFest 2009 - veti fi acolo?"

Anonim spunea...

Nu am fost niciodata la gayfest si nu voi merge nici anul asta.
Nu am absolut nimic impotriva celor care se duc an de an,dar eu personal m-as simti ridicol sa marsaluiesc pe strazi ca dobitocul cersind drepturi egale cu toata lumea sau cu alte cuvinte sa cer legalizarea casatoriilor gay,stiind foarte bine ca se poate trai decent cu iubitul si fara o bucata de hartie.
E doar parerea mea,sa nu sariti sa-mi dati in cap doar pentru faptul ca am opinii diferite fata de ceilalti.

FLORIN on 14 ianuarie 2009 la 19:27 spunea...

iti respectam parerea. sincer, nici eu nu cred in hartia aia, dar poate ca unii au nevoie de ea.

Anonim spunea...

au nevoie de hartia aia atata timp cat urmeaza si o mostenire dupa moartea partenerului
si inca ceva.... vad ca relatiile deschise sunt la moda,de ce oare??? Pai cum vine asta,esti si casatorit si vrei sex si cu altii.e ceva putred la mijloc!!

Anonim spunea...

Rãspund mai întâiu lui Anonim. De obiceiu, unii sunt cei ce cer drepturi; altii cei ce fac parada modei stringului.

Nu trãesc în România, deci problema nu se prea pune pt mine dacã mã duc sau nu la Gayfest. Totusi am si eu o pãrere. Cã si dacã as trãi în Ro, tot nu m'as duce la Gayfest.

Logodnicul si cu mine mergem la Gay Pride la Brussel. Care e diferenta? La Brussel ai de toate. Ziua începe cu o Liturghie pt gayi, slujitã de popi deschisi la minte, iar rãspunsurile sunt date de o coralã de bãrbati gayi din Anvers. Urmeazã cuvîntarea primarului si al câtorva scabini, precum si al câtorva politicieni prietenosi. Pe strãzile orasului sunt tot felul de standuri, unul vinde tricouri, altul vatã de zahãr, altul cartofi pai, altul papuci. Dar când începe parada, ai tot felul de grupuri. Ai carele alegorice ale barurilor si discotecilor LGBT, apoi grupul LGBT al partidului socialist, grupul LGBT al celor douã partide ecologiste, ai membrii societãtii Homoparentalités cu copiii lor în cãrucioare, ai grupul de prevenire HIV, ai Amnesty, si ai si travestitii cu pana în fund. Noi mergem o jumãtate din drum cu ecologistii, restul cu Homoparentalités.

Deci la Brussel travestitii sunt doar unul din multele grupuri ce defileazã. Ei nu ies în evidentã mai mult decât alte grupuri. Pe când la Bucuresti, travestitii sunt cel putin o zecime din participanti, dând de înteles multora lucruri neadevãrate.

Fiecare face ce vrea, dar când grupul tãu creazã confuziune, mai bine sã se abtinã.

adevaratul on 26 ianuarie 2009 la 12:56 spunea...

pai ei sunt grupul majoritar pentru ca restul nu se duc si apoi zic ca nu sunt reprezentati. Eu intreb "cum vrea cineva sa fie reprezentat la gaypride daca el nu se duce sa se reprezinte singur". daca ponderea de gay ar fi mai mare, cei 10 travestiti de la mars nu ar mai parea majoritari, iar acum hai sa fim seriosi, parca travestitii aia de la mars ar fi sursa tutror problemelor.

Anonim spunea...

Nu am fost niciodata la mars, as vrea sa merg insa al meu prieten nu vrea. Totusi cred ca am sa imi conving o amica sa mergem macar la expozitiile foto.
Ii admir pe cei care au curajul sa iasa in strada, sunt de 1000 de ori mai curajosi decat noi restul care stam acasa si facem rating programelor de stiri care transmit in direct marsul.
Eu personal am nevoie de "hartia aia" pentru ca daca as pati ceva al meu prieten nu ar putea sa pastreze nici macar cainele care ne iubeste si pe care il iubim amandoi.
Bravo celor care au curajul sa iasa la mars !

kmikze spunea...

bah disparetzi odata ca se ridica o generatzie noua care nu va tolereaza si pe deasupra va va si persecuta.................ascundetziva sau vezti simtzi pe piele voatra de bolnavi mintal durearea si ura care vi se poarta pentru ceea ce suntetzi............niste rebuturi ale naturii

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez