vineri, 9 ianuarie 2009

FIL - Festivalul International Lesby in februarie la Cluj Napoca

Publicat de FLORIN la 13:06
In februarie, in perioada 9-15 februarie, Cluj Napoca va fi orasul-gazda a primei editii a " Festivalului International Lesby" organizat de "Esti Unica".

Conform site-ului oficial al organizatiei "Esti Unica", programul festivalului va curprinde dezbateri pe teme se sanatate si sexualitate cu invitati specialisti, consurs de fotografie, concursul de frumusete "Miss Lesby", filme cu tematica lgbt, opere teatrale, expozitii de bijuterii, o gala a premiilor si petreceri.

Se pare ca la Cluj se intampla lucruri mai bune pentru comunitatea gay de acolo. De ce la Bucuresti nu am ramas decat cu GayFest-ul? Cred ca exista si alte moduri mai putin tipatoare de promovare a culturii gay, cum este acest festival.

3 comentarii on "FIL - Festivalul International Lesby in februarie la Cluj Napoca"

adevaratul on 10 ianuarie 2009 la 14:34 spunea...

gayfest-ul este o manifestare ce tine o saptamana, are un festival de film, expozitii si discutii pe diverse teme. probabil cand spui "tipator" te referi la mars, ei bine, marsul este doar incheierea evenimentului de o saptamana ce se numeste gaygest.

Anonim spunea...

ce tare, eu o sa merg la Cluj!:) cine mai vine?;)

Anonim spunea...

...deja au aparut ingrijoratii care dezaproba acest mars, care oricum, nici nu era inclus in program... - www.stapana.info

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez