sâmbătă, 20 decembrie 2008

Aruncati oua dupa ei

Publicat de FLORIN la 18:22
OK, poate ca nu e o idee tocmai buna, desi in noi au cam aruncat cu oua. Dar puteti sa ii trageti de mana daca gasiti oportunitatea, fiindca merita.

Maria Carneci este un nume care in prima faza nu are niciun fel de sansa sa te duca cu gandul la gay. Corect ar fi " era", fiindca se stie ca doamna raspune prezent in emisiuni unde se vorbeste despre comunitatea gay si isi da cu parerea intr-un mod negativ despre aceasta. Fiindca pentru ea, "gay" inseamna " accident al naturii", pentru mine e pe primul loc pe rista rusinii pe care o fac.

Imediat dupa ea, se gaseste domnul care ii da oportunitatea acestei "doamne" sa vorbeasca despre comunitatea gay. Madalin Ionescu a fost transferat in aceasta toamna de la NATIONALTV la ANTENA1, unde a inceput o emisiune care se lupta cu Stirile de la 5. Si cum se lupta cu ele?... prin crime, actrite porno si homosexuali, carora li se sparg in cap borcane dupa borcane. Si chiar si asa, PROTV e lider de piata.

Gigi Becali e pe locul 3, fiindca de la el nu am niciun fel de asteptare, altfel l-as fi pus cel putin un loc mai sus. Ma intreb daca dansul are vreo asteptare? Probabil ca este cel mai bogat om din Romania, sau este pe undeva pe acolo ( criza asta se pare ca il cam scade pe la buzunare). Partea proasta e ca nu are simtul ridicolului si pe deasupra e un extremist, care face donatii catre biserica, dupa care si le cere inapoi. Din fericire, pentru urmatoarea perioada se pare ca nu vom mai asocia numele lui cu politica, dupa esecul avut la parlamentarele de acum o luna.

Pe pozitia a patra, se gasesc carcotasii. Am vazut de atatea ori glume duse mult prea departe legate de comunitatea gay, iar de la niste oameni ca ei ar trebui sa existe niste pretentii, avand in vedere ca lucreaza la PRIMATV si nu la OTV. Ar trebui sa stie unde sa se opreasca si sa isi mai revizuiasca putin comportamentul, ca sa nu cumva " carcotas" sa devina " prost crezut destept". Sa nu rada de OTV si sa se comporte exact ca ei.

Si la final de clasament, vreau sa il amintesc pentru ultima oara (:D) pe un domn care era sa ajunga presedintele Romaniei cu cativa anisori in urma, dar care acum nu se mai afla in Parlament. Corneliu Vadim Tudor a fost liderul extremistilor romani, acum sper ca se va scufunda cum a facut PRM-ul, caci si asa a aberat prea multi ani.

Mentiune speciala: PC, care peste tot declara ca vrea sa protejeze valorile familiei si fac asta prin marsuri contra-GAY PRIDE. De mentionat, ca au dorit sa inghita PRM-ul. Ups, le-a ramas in gat?... Nu ca nu ar fi la guvernare.

Gata si cu lista pe 2008. Maine vin si cu persoanele care merita aplauzele noastre. Voi mai stiti pe cineva?

2 comentarii on "Aruncati oua dupa ei"

Anonim spunea...

Aici nu comentez nimic, aştept lista de mâine!

FLORIN on 21 decembrie 2008 la 17:28 spunea...

acum poti sa vezi si lista cu aplaudati.:D ce zici de ea?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez