joi, 3 decembrie 2009

Ultima săptămână de campanie, ultimile ore înainte de dezbatere

Publicat de FLORIN la 12:16

Privesc la televizor, în mediul online, pe stradă, subteran, campania prezidenţială e unde nu te-ai aştepta. Sau cel puţin unde nu te aşteptai până să înceapă. Azi, când mai sunt două zile de campanie, lucrurile care apar nu mi se par deloc surprinzătoare.

În fond, în plină zi naţională a fost cât pe ce să avem parte de o revoluţie împotriva lui Iliescu, cel care nu mai este preşedinte de vreo 5 anişori. Cică persoanele ieşite în stradă au apărut pentru a-şi exprima revolta faţă de ceea ce se întâmpla într-un spaţiu închis din Timişoara, unde nişte oameni, cât de cât capabili, semnau un pact de bine. Bineînţeles că nu au fost de la PDL. Bineînţeles că B1tv şi Otv au dat în Geoană şi Antonescu. Altă dată cele două televiziuni care se acuzau că îşi fură invitaţii reciproc, acum s-au unit cu un singur scop.

Ieri, o nouă zi, bineînţeles alte scandaluri. Prima doamnă a României dă publicităţii o scrisoare publică în care cere de la Mircea Dinescu scuze publice. Doamna Băsescu vorbeşte? Nu, e bine că scrie. Sau e bine că se semnează. Dar cel mai bine e că poate să pună pe altcineva până să şi semneze.

Seara, a doua lovitură. Copia e copie. Mai precis, imaginile urcate pe Gardianul.ro sunt modificate computerizat. Mulţumim domnule preşedinte, dar ştiam şi noi asta de pe vremea când ne urcam pozele pe site-uri gay. Un site oferea ( nu mai ştiu dacă şi acum) un program prin care pozele erau aduse la mai mici dimensiuni că aşa e pe net. Nu stai 2 minute să ţi se încarce o poză, cum nu stai 2 ore să ţi se încarce un filmuleţ de 2 minute. La sfârşit domnul preşedinte actual mai dă să şi plângă.

Între timp, nimeni nu vorbeşte despre proiectul lui Geoană. Unde mai pui că atunci când apare la televizor, Antonescu e în permanenţă cu el. E posibil ca asta să îl ajute cu voturile mai multor liberali, dar eu zic că în general tot ce s-a întâmplat săptămâna asta a fost în dezavantajul lui.

Românii nu au nevoie de soluţii. Lor le trebuie manele şi telenovele. Sper eu să mă înşel.

A mai rămas dezbaterea.

A mai rămas votul.

Au mai rămas câteva zile până când Traian Băsescu va fi înlocuit?

Credit foto : Realitatea

2 comentarii on "Ultima săptămână de campanie, ultimile ore înainte de dezbatere"

Anonim spunea...

programul lui geoana? de ce nu poate sa si-l faca cunoscut? cine il opreste? antenele, realitatea, tvr...toate anunta ca si stire daca geoana stranuta. asa incat are tot timpul din lume ca sa isi faca cunoscut programul. oricum daca el iese, o sa avem 5 ani in care isi va face cunoscute intentiile...doar ca din pacate va fi prea tarziu pentru noi...(nu sunt fan basescu...am fost dar nu mai sunt de vreo 4 ani...din pacate, sunt iar pus in situatia din 2000...).
iar iliescu la timisoara, cu numele lui coposu pe buze...e ca si cum ar scuipa pe mormintele celor care au murit acum 20 de ani...cam degeaba se pare...parerea mea.

CM on 3 decembrie 2009 la 17:05 spunea...

@blogderomania
A fost Iliescu la Timisoara? ( Eu nu stiu daca a fost sau nu) Oricum cei care au fost cu numele lui Coposu pe buze au fost Geoana( ma insel eu sau a fost ministru in regimul Constantinescu?) Antonescu si Ciuhandu ( PNT ul adevarat nu penibilul de Milut). Astia au voie sa spuna " Coposu"? Si chiar si Ilescu ar avea voie sa pronunte acest nume ( e drept, intr-o fraza de genul " cer iertare domnului Coposu" ) Mie chiar asta mi se pare ca inseamna prezenta tuturor la Timisoara (oras cu primar taranist , singurul, cred)un fel de a cere iertare.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez