joi, 10 decembrie 2009

Ceva lipseşte din peisaj

Publicat de FLORIN la 20:03
Suntem în 10 decembrie şi nimeni nu pare să observe asta. Aproape că şi mie mi-a scăpat. Mai sunt 15 zile până la Crăciun şi nu se simte niciun miros de sărbătoare. De vină poate că e vremea, încăpăţânată să rămână astfel. De vine poate sunt politicienii, care nu ne lasă să ne liniştim puţin cu criza asta. De vină, poate că suntem noi.

Ideea e că vine Crăciunul şi ar fi culmea ca noi să film cei care lipsesc din peisaj. Ce vreţi să vă aducă Moşul anul acesta?

6 comentarii on "Ceva lipseşte din peisaj"

Anonim spunea...

Nu-mi doresc decat sanatate, sa nu ma inbolnavesc de gripa sau alte chestii nasoale. Nu vreau cadouri gen un pulover, un fular, o camasa etc., mi se par facute la plesneala si din obligatia de a lua ceva. Ceea ce e cu adevarat util omului costa de obicei mult prea mult ca sa ceri sa ti se ofere cadou, cum ar fi un aspirator nou, as avea nevoie de unul nou, nu am bani sa-mi iau, nu cer Mosului ca n-are nici el bani si cam asta e situatia.

CM on 11 decembrie 2009 la 08:33 spunea...

Ce rost are sa imi doresc un aspirator stiind ca n-o sa primesc? Eu imi doresc un pulovar... Sau o camasa... Sau un fular...Da' sa fie faine, asa cu patratzele cum imi plac mie.
Si mai vreau Rafaello ( daca se poate o cutie intreaga numai pentru mine)...

FLORIN on 11 decembrie 2009 la 10:28 spunea...

yep, cu pătrăţele ;)

iris spunea...

Prietenul ar fi in delir daca mi-as dori un aspirator..dar pana una alta electrocasnicele raman apanajul lui, el le foloseste oricum mai mult :P si eu uneori dar de cele mai multe ori sunt cu capul in nori. Sanatatea un fel de utopie, ne-am cam certat anul acesta. oricum stiu ca orice mi-ar cumpara vor deveni mereu preferatele mele pt ca mereu cumpara exact ce trebuie. O sa fac o derogare de la patratelele acestea dar zilele trecute am vazut niste cizme cu motocei roz si cred ca aici ma opresc, adica erau pufosi si roz...Pana la urma si o zapada de ziua mea m-ar face fericita ca sa ma simt putin copil si alte cateva lucruri dar care sunt mult mai greu de obtinut decat cele materiale si mai bine raman realista.

iris spunea...

p.s. Cu sanatatea m-am certat :)

CM on 12 decembrie 2009 la 09:08 spunea...

@ Iris, cred ca "Anonim" e de fapt prietenul tau.
Derogare de la patratele?! Esti sigura? Ia maai gandeste-te, niste cizme cu motocei roz SI CU PATRATZELE....irezistibil!
PS Nu e bine sa te certi cu sanatatea. Zi ca ea, ca e mai tare ca tine.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez