joi, 4 septembrie 2008

My favorite gay songs

Publicat de FLORIN la 11:42
  • Favoritul meu pentru mult timp, poate fiindca m-a prins in plina adolescenta, este piesa compusa de Linda Perri, solista formatiei 4 Non Blondes, si interpretata de "duhul din sticla" Christina Aguilera: "Beautiful". Destul de emotionanta, piesa, daca este auzita in momentul acela de intrare in adolescenta, cum a fost cazul meu, este imposibil sa nu ramana una din acele cantece pe care vrei sa le asculti in momente mai dificile din viata. Categoric un gay anthem.


  • Multi nu sunt de acord, dar eu cred ca se indoiesc si inca cum. "I kissed a girl" cantata de Katy Perry are toate incredientele unui cantec care sa intre in cultura gay. Este pur si simplu irezistibil, nu este deloc dramatic, este totally gay. Imi cam aminteste de "YMCA".


  • Videoclipul acestui cantec l-am descoperit, poate radeti, da asta e, asa s-a intamplat, odata cu Big Brother-ul romanesc. De, cand acest cantec se auzea prima data, eu inca nici nu eram nascut. "I want to break free" abia peste cativa ani avea sa devina un cantec simbolic pentru mine, un cantec ce avea sa inracideneze in mine o curiozitate si o mare admiratie pentru solistul trupei Queen, Freddy Mercury. "I want to break free"


  • Nu pot sa spun ca acest cantec are exact aceeasi valoare simbolica pentru mine, cat cele amintite mai sus, dar este primul cantec romanesc cu un astfel de mesaj. "Tu" al Danei Nalbaru categoric ar putea fi un cantec din care sa izvoreasca o noua generatie gay si in Romania. Din pacate, Dana nu este semnata cu nicio casa de discuri, videoclipul a fost dat doar pe MTV, albumul a fost la liber online, pe radio-uri cine stie cum a intrat. Rezulta ca nu va putea avea efectul unui "Beautiful" tocmai pentru ca nu multa lume va ajunge la el.


  • Nu stiu care este pentru voi cel mai cel gay song ever, dar la mine indemnul "Young man" face ca hitul "YMCA" de Village People sa fie cantecul suprem al gay-ilor de pretutindeni. Va las sa reauziti versurile. Ele spun totul.


  • 2 comentarii on "My favorite gay songs"

    Iulian B. on 8 septembrie 2008 la 17:36 spunea...

    trebuie sa stam de vorba sa te bag putin in muzica gay...o sa descoperi mult mai multe :)

    mayo on 24 septembrie 2008 la 02:11 spunea...

    oooo da, sunt de acord cu daniel,
    inca nu ai gasit decat fundamentele muzicii gay... insa exista o muzica si de alta calitate tot in genul gay. Dar oricum e un inceput haios!

     

    gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez