vineri, 30 iulie 2010

FILM : Humpday

Publicat de FLORIN la 15:11 4 comentarii
Totul în numele artei. Cele două personaje principale din ‚Humpday’, doi prieteni heterosexuali, unul căsătorit, celălalt un hippie, folosesc arta drept pretext pentru incapacitatea lor de a da înapoi. Astfel, cei doi ajung într-o cameră de hotel unde trebuie să realizeze un film porno gay, bineînţeles artistic. Şi astfel se creează un film aparent cu tematică gay, foarte uşor de urmărit şi de un public heterosexual.

‚Humpday’ a fost prezentat la festivalul de la Sundance în 2009, unde a fost primit foarte bine, câştigând şi premiul special al juriului, precum şi la alte festivaluri, inclusiv B Est 2010 din România. S-a lansat limitat în aceeaşi săptămână cu ‚Bruno’, încercând să creeze o paralelă comercială de succes, care posibil a şi funcţionat la o scară mai mică.

Fără să fie extraordinar, comedia funcţionează parţial, ‚Humpday’ este însă un film simpatic, a cărui idee merită toată aprecierea şi care cu siguranţă merită mai mult o vizionare decât ‚Bruno’.

Te-ar putea interesa
Humpday trailer
Top 10 filme cu tematică gay din 2009
Trailer : James Franco în biografia Howl

joi, 29 iulie 2010

Trailer : James Franco în biografia Howl

Publicat de FLORIN la 08:09 0 comentarii
Fie că îl cunoşti din ‚Milk’, din reclamele de la Gucci, din experienţele sale artistice ( inclusiv lgbt) sau din micile scandaluri de presă, cu siguranţă James Franco este una din puţinele figuri de la Hollywood care mai inspiră curiozitate într-un mod real şi nu fabricat.

În ‚Howl’, prezentat la mai multe festivaluri internaţionale, printre care Sundance şi Berlin, acesta îl interpretează pe Allen Ginsberg, autorul controversatului poem ce dă şi titlul filmului, ce i-a adus acestuia un proces pentru obscenitate.

În regia lui Rob Epstein filmul va fi lansat în cinematografele americane pe 24 septembrie, când filmele cu pretenţii de Oscar încep să îşi facă apariţia. James Franco şi ‚Howl’ au însă puţine şanse la statuete dacă ne luăm după primele cronici, foarte împărţite. Dar energia pe care acest actor o aduce pe ecran, precum şi curiozitatea trecerii de la documentar la ficţiune pentru Rob Epstein îl face unul din cele mai importante filme gay ale anului.

Lansarea în România bineînţeles rămâne un vis frumos, nu datorită aspectelor lgbt, ci temei în general.



Te-ar putea interesa
Howl (2010) - preview
The Kids are all right - preview
Trailer : The Kids are all right (2010)

luni, 26 iulie 2010

Video : 10.000 de oameni au cântat cu Mika

Publicat de FLORIN la 15:09 0 comentarii
Artistul care la începutul lui 2007 a luat piaţa muzicală britanică şi apoi mondială prin surprindere cu ‚Grace Kelly’, a trecut şi prin România să ne cânte câteva din hiturile sale unice. Evenimentul petrecut sâmbătă, 24 iulie pe plaja H2O din Mamaia şi organizat de Orange a reuşit să aducă în faţa scenei aproximativ 10.000 de oameni care nu doar au privit ca la televizor ( cum se obişnuieşte), ba i-au şi ţinut companie artistului pe aproape toate cântecele.

Două păreri avizate venite de la oameni ce au fost la faţa locului mai jos.

Monden.info :

A fost o seara magica iar energia transmisa de pe scena a fost incredibila. Mika e un adevarat showman si a depasit cu mult asteptarile. A avut cateva schimbari de costume insa cea mai mare parte a serii nu a avut tricoul pe el, spre deliciul fanelor laughing . A cantat la pianul inflorat, a topait, a dansat si a alergat dintr-o parte in alta a scenei pana ne-a ametit.

DivercityCafe :

Mika face un live excepțional! Vocea lui e foarte bine pusă la punct; tot ce a avut de cântat, a cântat. Nu i-a scăpat vocea, nu a cântat peste melodie… a susținut notele asa cum era cazul și foarte important: nu a făcut “oversinging”. De la atâta energie, pe care a transpus-o prin interpretări catchy ale unor compoziții up-tempo: “Billy Brown”, “Touches You”, “Rain” și “Blame It on the Girls”, Mika a renunțat ușor ușor la frac, apoi la cămașă. În momentul acela, publicul s-a isterizat, din nou… și cu greu mai auzeam ceva deși interpretul a continuat să fie la înălțime din punct de vedere vocal.

Iată şi un video amator cu Mika cântând ‘Billy Brown’ despre “un bărbat care s-a îndrăgostit de alt bărbat”. Românii au cântat cu el.



Te-ar putea interesa
Idolii adolescentilor gay
Mika – Life in a cartoon motion
Mika ne îndeamnă să îl numim bisexual

duminică, 25 iulie 2010

Video : Dansul lui Tom Cruise – Afaceri riscante

Publicat de FLORIN la 12:40 0 comentarii
Dacă „salvarea” lui Tom Cruise zilele astea pare a fi un burtos iritant şi chelios, atunci cu siguranţă astea nu sunt zilele cele mai bune ale unui actor a cărui popularitate părea imposibil să aibă vreodată de suferit. Limita imposibilului în zilele astea pare mai pământească decât oricând, iar Tom Cruise nu mai reuşeşte decât parţial să aibă un impact adevărat în ‚Knight and day’, în cinematografele din România din 23 iulie, ceea ce explică într-un fel apelul acestuia la popularitatea lui Les Grossman, care la rândul său apelează la popularitatea unui mai tânăr Tom Cruise.

Din fericire are de unde alege. ‚Top Gun’ , ‚Misiune imposibilă’, ‚Interviu cu un vampir’, ,Jerry Maguire’ oferă multe opţiuni. Dar ‚Afaceri riscante’ e cel care câştigă întotdeauna. Dansul lui Tom Cruise pe piesa lui Bob Seger este unul din cele mai importante momente ale culturii pop şi rămâne cea mai memorabilă scenă, dar şi cea mai energică din cariera lui Tom Cruise.

Scena originală din Afaceri riscante



Intervenţia lui Les Grossman



Te-ar putea interesa
Tom Cruise il imita pe Elvis
Cultura gay Episod 1 : Au câştigat premiul Oscar interpretând lesbiene
Gay bar de Electric Six

sâmbătă, 24 iulie 2010

Pop până la capăt – Katy Perry : Teenage dream

Publicat de FLORIN la 19:21 0 comentarii
Katy Perry se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea album din carieră ( al treilea dacă ne amintim de perioada sa religioasă) şi dacă ‚California Gurls’ nu a fost de ajuns pentru a ne avertiza că artista pop rock nu are de fapt nimic rock de spus ( vă mai amintiţi de comparaţiile cu Alanis Morissette? Putem râde), ,Teenage Dream’, cel de-al doilea single, ce dă şi titlul albumului, ar trebui să arate clar direcţia artistei ( retro?).

E pop dintr-o bucată, perfect pentru vara călduroasă de afară. Şi e direcţia cea mai bună pentru o artistă care rock nu putea cânta.




Albumul ‚Teenage Dream’ va fi lansat pe 24 august.

Te-ar putea interesa
Piesele gay ale anului 2008
Mika vine în România
Au românii destul talent încât să bată asta?

vineri, 23 iulie 2010

Gay în România revine

Publicat de FLORIN la 12:46 0 comentarii
În curând.
 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez