duminică, 31 august 2008

Saptamana gay

Publicat de FLORIN la 14:06 0 comentarii
Saptamana asta am aflat dupa cum urmeaza :
1.Naomi paraseste Romania
2.Nasterea Tv Angelicuss se face auzita si peste hotare
3.Katy probleme cu parintii
4.George Michael-Ultimul concert
5.Britney si Madonna din nou impreuna pe scena

Iata si completarile

Dupa ce s-a calificat in finala concursului de interpretare de la Festivalul "Mamaia", Naomi a parasit Romania in fata "esecului" simtit de ea. Dezamagita ca nu a castigat niciun premiu, Naomi, care se pare ca nu a fost multumita de participarea onorabila, zic eu, pe care a avut-o, se gandeste sa ramana definitiv in Germania.

Saptamana asta s-a auzit mai mult ca oricand si despre Tv Angelicuss, stirea facand inconjurul Romaniei si nu numai. Aparitia primei televiziuni online pentru comunitatea gay din Romania s-a raspandit pe intreg mapamondul, AFPsi Advocate, cea mai citita revista gay din lume, preluand stirea. Noul canal se va lansa oficial pe 1 octombrie.

Katy Perry, cantareata care a facut din "I kissed a girl" hitul anului, are probleme cu propii parinti, nemultumiti de cotitura pe care a luat-o in ultima perioada cariera artistei. Mama acesteia, un preot evanghelist, s-a declarat "dezamagita" pentru ca propia fiica "face reclama homosexualitatii", descriind cantecul ce i-a facut fiica celebra drept "rusinos si dezgustator". La asemenea reactii din partea parintilor, Katy vine impaciuitoare si spune ca "Sunt sigura ca parintii mei nu indragesc 'I Kissed a girl' sau 'Ur so gay', dar fredoneaza restul melodiilor de pe album", dand de inteles ca intre ea si acestia nu sunt probleme foarte grave. Intre timp, "I kissed a girl" ramane a treia saptamana consecutiv in varful topului britanic.

Ramand in aria muzicala, George Michael si-a incheiat sambata ultimul turneu din cariera. Cantaretul si-a anuntat intentia de a nu mai avea niciun concert live, anuntand ca "25 Live", turneu inceput acum doi ani si care a inclus si Bucuresti, este ultimul din cariera sa de interpret. Ultimul show, intitulat "Final One", s-a tinut pe 30 august in Copenhaga, Danemarca.

Britney Spears si Madonna s-au regasit pe scena cu ocazia noului turneu al reginei pop intitulat "Sticky and sweet". Britney si-a facut aparitia pe ecranele din spatele Madonnei, in timp ce aceasta interpreta bine-cunoscutul ei "Human nature", fanii celor doua dive pregatindu-se in curand si de o aparitie fata in fata a celor doua, performanta ce ramane inca la stadiul de zvonuri.

luni, 25 august 2008

Naomi la Mamaia

Publicat de FLORIN la 12:41 1 comentarii
In prima seara, mi s-a parut in forma mare( videoclipul e din prima seara). In a doua, mai putin. Nu a castigat, dar a facut o figura buna. Naomi interpretand "Salcia" de Horia Muculescu.

duminică, 17 august 2008

Toti ochii sunt pe China: 3 medalii de aur in ultimile doua zile

Publicat de FLORIN la 19:42 0 comentarii
Dupa ce ieri canotoarele române Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu au câştigat medalia de aur, cu timpul 7:20.60, la proba feminină de dublu rame fără cârmaci, în competiţia de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Beijing, sportivii romani au adus din nou bucurie in casele noastre astazi.

Iata rezultatele:

Maraton: aur pentru Tomescu Constantina Dita. 2 ore 26 de minute si 44 de secunde pentru 42 km.
Gimnastica (masculin): Primii doi favoriti la sol, printre care si Marian Dragulescu, au ratat. Marian s-a clasat pe locul 7.
Handbal: Romania-Norvegia: 23-24, in sferturi Romania intalneste Ungaria.
Canotaj: Echipa de 8+1 a Romaniei s-a clasat pe 3 luand medalie de bronz.
Gimnastica (feminin): Sandra Izbaşa este noua campioană olimpică la sol, cucerind titlul suprem. Romania a ajuns la medalia de aur numarul 4.



Iata si cateva stiri de la olimpiada legate de alta tari:

Tenis (masculin): Rafael Nadal a castigat medalia de aur invingandu-l pe Fernando Gonzales cu 6-3, 7-6 , 6-3.
Tenis( feminin, dublu): Surorile Venus si Serena Williams au castigat al doilea titlu olimpic la dublu invingand jucatoarele spaniole Virginia Ruano si Anabel Medina cu 6-2, 6-0.
Gimnastica( sarituri, fete): Medalia de aur pentru sportiva din Coreea de Nord Houng Un Jong.

miercuri, 13 august 2008

Toti ochii sunt pe China: Bronz la gimnastica, argint la scrima

Publicat de FLORIN la 19:34 0 comentarii


Azi a fost o zi plina de bucurie pentru suporterii romani, dar mai ales pentru sportivii romani.

Echipa de gimnastica la feminin a reusit sa ia acasa bronzul, clasandu-se pe locul 3 dupa China si Statele Unite ale Americii. Echipa feminina de gimnastica este formata din Steliana Nistor, Sandra Izbaşa, Andreea Acatrinei, Andreea Grigore, Gabriela Drăgoi şi Anamaria Tămîrjan.

La scrima, un sport despre care nu se aude mai niciodata nimic, Ana Maria Branza (imi este rusine ca nu am auzit numele acesteia pana acum, desi este o sportiva cu rezultate: campioana europeana la spada cu echipa si medaliata cu argint in 2008 si medalie de bronz in 2002 la Campionatele Mondiale)a luat argintul. Ana Maria Branza a invins-o in semifinale cu scorul 15-14 pe Ildiko Mincza-Nebald, pierzand medalia de aur in fata germancei Britta Heidemann.

Inot: Răzvan Florea s-a calificat cu timpul al zecelea în semifinalele probei de 200 m spate.

Handbal: Romania invinge Franta cu 34-26.

marți, 12 august 2008

Toti ochii sunt pe China:A doua medalie pentru Romania,bronz la scrima

Publicat de FLORIN la 19:21 0 comentarii
Astazi e a doua zi de mare bucurie pentru romani, a doua medalie olimpica de anul acesta pentru Romania venind de la Mihai Covaliu, bronz la scrima. Mihai Covaliu l-a invins in lupta pentru bronz pe Julein Pillet cu 15-11.



Celelate stiri nu sunt atat de bune, dar nu uitati ca la o astfel de competitie e putin spus ca e o onoare sa participi.

Gimnastica, masculin: Romania pe locul 7 in finala pe echipe.
Tenis: Victor Hanescu s-a oprit in turul 2, fiind invins de francezul Gael Monfils, cu scorul 6-4, 7-6 (7/5).
Scrima: Rareş Dumitrescu a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de sabie, fiind învins în optimi de francezul Julien Pillet, scor 15-13.
Lupte greco-romane: Campionul european en-titre la categoria 60 kg., românul Eusebiu Diaconu, a fost eliminat în optimile de finală ale competiţiei olimpice de azerul Vitaliy Rahimov.
Maine finala la gimnastica feminin pe echipe.HAI ROMANIA.

Toti ochii sunt pe China:10 sportivi de la Olimpiada au spus "Da,sunt gay"

Publicat de FLORIN la 19:19 0 comentarii


Afla lista lor si povestea singurului barbat din grup accesand site-ul primei reviste dedicata comnunitatii gay din Romania:
  • www.angelicuss.beanangel.ro
  • .

    luni, 11 august 2008

    Toti ochii sunt pe China: Noutati din tabara Romaniei

    Publicat de FLORIN la 19:38 0 comentarii


    Intrucat v-am promis ca va voi tine la curent cu tot ce se intampla la Jocurile Olipice de la Beijing, iata-ma venind si cu ultimile detalli.

    Handbal: Astazi echipa feminina de handbal a Romaniei a invins tara gazda cu scorul de 34-20.
    Canotaj: Echipajul nostru de 8+1 s-a calificat in finala.
    Natatie: Camelia Potec doar pe locul 6 in finala de 400 metri liber.
    Tenis: Victor Hanescu a avansat in turul 2 dupa ce l-a invins pe italianul Simone Bolelli cu scorul de 7-5, 3-6, 6-4.
    Box: Georgian Popescu s-a calificat în optimile de finală ale categoriei 60 kg in urma castigarii luiptei cu americanul Sadam Ali, scor 20-5.
    Pusca cu aer comprimat 10 m: Alin Moldoveanu a ratat pentru o jumatate de punct medalia de bronz iesind pe locul 4.
    Haltere: Antoniu Buci, in varsta de 18 ani, pozitia 4 la categoria 62 kg.
    Tir: aceeazi pozitie a4a.
    Succes in continuare Romaniei.Maine finala pe echipe la gimnastica masculin.

    sâmbătă, 9 august 2008

    Toti ochii sunt pe China:Prima medalie pentru Romania,aur la judo

    Publicat de FLORIN la 17:47 0 comentarii
    Prima zi la Jocurile Olimpice,prima medalie de aur venita de la romanca Alina Dumitru la judo la categoria 48 kg.Urmeste jos finala de judo.
    Handbal:Romania a invins Kashagstan
    Canotaj:Georgeta Andrunache si Viorica Susanu reunite dupa ani de intrerupere s-au calificat de pe locul 1 la finala de feminin dublu.
    Gimnastica:Dupa multe ratari(la cal cu manere toti reprezentantii Romaniei au ratat),Romania a reusit sa intre in finala pe echipe de pe locul 8,la lupta pentru medalii mai intrand si Flavius Kocsi la sarituri,Marian Dragulescu la sol si sarituri si Robert Stanescu la inele.
    HAI ROMANIA!



    Alina Dumitru Aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 www.YOYOLINO.com

    Toti ochii sunt pe China:Jocurile Olimpice de la Beijing au inceput

    Publicat de FLORIN la 17:38 0 comentarii
    Vineri,8 august la ora 15:00 a Romaniei,s-a dat startul celui mai important eveniment sportiv din ultimii 4 ani.China,printr-o ceremonie impresionanta,a urat bun venit tuturor sportivilor din intreaga lume si a prezentat celor 4 miliarde de telespectatori aflati in fata televizoarelor istoria tarii sale printr-un spectacol ce a facut din imposibil realitate,o tara formata din minoritati ce au reusit sa aiba acelasi vis(cel putin in teorie).Sloganul spectacolului "One world one dream".Romania a plecat cu 102 sportivi dornici sa isi intre in istorie.Pe parcursul Olimpiadei pe care o voi urmari cu sufletul la gura va voi tine la curent cu tot ce se va intampla in delegatia Romaniei.Hai Romania.



    JO Beijing 2008 - aprinderea flacarii olimpice

    Toti ochii sunt pe China:Homosexualitatea in China

    Publicat de FLORIN la 17:36 0 comentarii
    Jocurile Olimpice se deschid maine, 8 august la Beijing intr-o ceremonie prin care guvernul chinez va incerca sa impresioneze miliardul de oameni ce sa va afla in fata televizoarelor din intreaga lume. China, astfel, isi propune sa lase impresia puterii si grandorii sale unei lumi intregi, lume ce insa stie ca inca aceasta tara comunista incalca drepturile omului, atat in problema Tibet cat si in alte probleme printre care si drepturile minoritatii gay. Homosexualitatea in China are insa o istorie ce trebuie detaliata.
    Inca din vremurile de demult in China sau Japonia oamenii au privit cu alti ochi relatiile homosexuale, ele nefiind percepute ca un pacat, ba dimpotriva, ca forma cea mai pura a dragostei. In secolul 10, in China, homosexualitatea era practicata la scara larga, de la templele religioase in care maestrii intretineau relatii intime cu membrii tineri, la samurai, soguni sau aristrocati. De abia in 1740 China a interzis relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex, normele impotrova homosexualitatii fiind mai degraba o urmare a importarii stiintei si filosofiei din Vest decat ca si cerinta a populatiei autohtone.
    In China mai apropiata persoanele homosexuale au avut mai ales de suferit in perioada 1979-1997, din 1997, cand sodomia a fost decriminalizata, situatia acestor persoane incepand sa evolueze, in 2001 China inlaturand de pe lista bolilor mintale homosexualitatea.
    In prezent China nu are nicio lege impotriva homosexualitatii, dar membrii acestei comunitati traiesc cu teama,deseori in locatii specifice lor facandu-se arestari, in unele cazuri fiind trimisi chiar la reeducare, fiind considerati "derbedei", comunitatea gay din China preferand sa fie "subterana". Politica Chinei cu privire la homosexualitate mai este intitulata si "politica celor 3 nu-uri": homosexualitatea nu este acceptata, nu este nici neacceptata, dar nici promovata, in China neexistand in prezent niciun fel de organizatie care sa apere drepturile acestor persoane. In problema HIV/SIDA in randul persoanelor gay, China a evoluat mai mult, avand programe prin care investesc in sanatatea persoanelor gay.
    China este una dintre tarile cu cele mai multe medalii olimpice la Jocurile Olimpice. Jocurile Olimpice de vara ramane un eveniment de neratat pentru orice iubitor al sportului, si nu numai. Organizarea Jocurilor Olimpice la Beijing, inca de la anuntare, a fost aspru criticata de catre aparatori ai drepturilor omului si cu toate ca in unele probleme privind drepturile omului China evolueaza, in alte intarzie inca sa faca vreun pas. Alta problema mai putin discutata cu privire la discriminare in China este ca persoanele infectate cu HIV din alte tari nu vor putea urmari Jocurile Olimpice "pe viu" pentru ca in China, la fel ca si in Statele Unite, exista o lege impotriva accesului persoanelor seropozitive in tara, lege ce nu a fost ridicata pe parcursul desfasurarii evenimentului. Ochii sunt mai mult ca niciodata pe China. Probabil China va castiga cele mai multe medalii la aceasta editie a Jocurilor Olimpice. Dar va mai avea si altceva de castigat China? Pana la rezultate mai ramane de spus doar "Succes Romania".
     

    gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez